Skip to main content
Allmänt

En klients perspektiv på Era Försäkringars tjänster

By 16 juni 2023No Comments

Som en småföretagare i Stockholm vet jag hur utmanande det kan vara att hålla alla bollar i luften. Det finns aldrig tillräckligt med tid på dagen för att hinna med allt och samtidigt hålla företaget på rätt spår. En av de mest tidskrävande och förvirrande uppgifterna är att hitta rätt försäkring. Det finns så många alternativ, och att veta vilken som ger bäst skydd för ditt företag kan vara överväldigande.

Det var då jag upptäckte Era Försäkringar. Deras löfte om att hantera alla aspekter av företagsförsäkring, från upphandling till förvaltning, var för lockande att motstå. Jag bestämde mig för att ge dem ett försök och jag har inte ångrat mig sedan dess.

Era Försäkringar lovar att deras upphandlade försäkringar inte kommer att kosta mer än det jag redan betalade för min företagsförsäkring. Jag var skeptisk till att börja med, men efter att ha sett deras arbete i praktiken kan jag intyga att det inte bara är sant, utan jag har faktiskt sett betydande besparingar sedan jag gick med dem.

Dessutom lovar Era Försäkringar att se till att jag har rätt omfattning och nivå på mina försäkringar. Jag behöver inte längre oroa mig för att min försäkring är otillräcklig, eller att jag betalar för mycket för onödig omfattning. De skräddarsyr försäkringslösningar för att passa mitt specifika behov, vilket ger mig sinnesro och frihet att fokusera på andra delar av mitt företag.

Något som verkligen imponerade på mig var att de har över 20 års erfarenhet av att arbeta med företagsförsäkringar. Det betyder att de har kunskap och färdigheter att förhandla de bästa villkoren för min försäkring. Jag känner mig trygg i vetskapen om att de väljer de mest pålitliga försäkringsbolagen för att uppfylla mina försäkringsbehov.

Att välja Era Försäkringar var ett av de bästa besluten jag har tagit för mitt företag. Jag sparar tid och pengar, och jag har den säkerhet jag behöver för att driva mitt företag framåt. Jag uppskattar verkligen att de tar hand om allt, vilket låter mig fokusera på det jag gör bäst – att driva mitt företag. Era Försäkringar är verkligen det personliga valet när det gäller företagsförsäkring i Stockholm.